O BM CULLEREDO FISIOTERAPIA BENESTAR COMPLICA A SÚA CLASIFICACIÓN NA SEGUNDA FASE

Non tivo o seu día o Fisioterapia Benestar en Almeiras. A pesar dun inicio moi igualado entre ámbolos equipos, as visitantes colleron ventaxe de cara o minuto 22 de partido, deixando as Cullerdenses a remolque e sen dar opcións para revertir unha situción que se agravaba conforme pasaban os minutos, chegando o descanso cunha desventaxa de catro goles (11-15).

Na segunda metade a renta foi a máis e o Meaño doblou o número no marcador do seu rival, que non foi capaz de marcar un gol en 15 minutos

As locais atopáronse desta vez con moitos faios de lanzamento de cara a portería e con ideas confusas de cara o ataque, provocando a frustación de volta o repliegue defensivo.

Con ista nova derrota, as Cullerdenses alónxase da cabeza clasificatoria, a cal esta comandada polo Sd Teucro.

Bm Culleredo Fisioterapia Benestar 20 (11+9): Maria Bescansa, Valentina Marinez (1), Paula Peteiro (2), Lucia Ines Cortegoso , Aroa Barbeito, Leire Barbeito (2), Carla Corral (4), Aroa Garcia, Carla Muiño, Lua Fernandez, Sara Fraga, Irene Rodriguez (11), Antia Ferreño

Bm Asmubal Meaño 30 (15+15): Tania Arosa (2), Lucia Lorenzo, Ángela Chan (4), Soraya García (3), Lucia Vilar (6), Noa Rodríguez (2), Zoe Feijoo, Alba Domínguez (3), Raquel Muñiz (7), Claudia Vera, Paloma González (3)

Parcial Cada 5 Minutos: 1-3/3-5/5-5/8-9/10-11/11-15 Descanso 11-18/12-20/14-23/16-26/18-28/20-30 Final

Colexiados: Andre Pena Muiños. Excluiu catro minutos a Carla Corral polo equipo local.

Incidencias: 4ª Xornada da Liga de Prata segunda fase, celebrada no Pavillón Municipal de Almeiras. Con 50 Persoas aproximadamente de público.