O GRANITOS IBÉRICOS CARBALLAL IMPONSE AO SWEEPEND CULLEREDO NO SEGUNDO TEMPO

O Sweepend Culleredo aguantou media hora ante o Granitos Ibéricos Carballal de Vigo, pero non foi capaz de superar ao seu rival nun segundo tempo no que os olívicos dominaron comodamente e, polo tanto, non puido conseguir o obxectivo de estrear a súa marcadora de puntos na táboa clasificatoria deste Grupo A de a primeira nacional.

No primeiro acto, o Sweepend Culleredo foi capaz de estar sempre en partido e aínda que o seu rival se situaba por diante no marcador, os cullerdenses competían e conseguían achegarse a dous e un gol en varios tramos destes primeiros trinta minutos. Quizá faltaba algo máis de consistencia na retagarda e máis continuidade no posicional. En xeral, o Sweepend Culleredo necesitaba un ritmo máis vivo, un mellor repregamento e unha maior regularidade que non lle levase a facer continuamente a goma, afastándose do seu rival ata os tres ou catro goles de diferenza e achegándose a dous ou a un en repetidas ocasións. No tempo de descanso e cun resultado desfavorable de 15-18, o Sweepend Culleredo desexaba asentar estas variables para poder voltear o resultado nos segundos trinta minutos. Para tal cometido, antollábase esencial entrar con forza no 40x20 nos primeiros instantes de este segundo tempo, conseguir un parcial gañador que apertase o resultado á mínima expresión e a partir de aí traballar o partido con cabeza e disciplina táctica. Pero foi xusto á inversa e nos primeiros cinco minutos, un parcial de 1-5 a favor do conxunto olívico, colocaría unha distancia ao cabo insalvable para os de Culleredo e que o equipo visitante soubo rendibilizar de forma moi cómoda para levarse os dous puntos en xogo.

Sweepend Culleredo : 29 (15+14). Jorge López (P), Oscar Bello (P), Iván Sánchez, Samuel Seijas (6), Martín Insua (1), Marcos Vázquez (2), Carlos Costa (1), Mario Crecente (2), Pedro Pereira (5), Daniel Salvador (4), Adrián Díaz (1), Carlos Martín, Iago Ferreiro (3), Nuno Loxo, Senén Garea (1), Darío Pérez (3).

Granitos Ibéricos Carballal: 36 (18+18). Samuel Rodríguez (1), Pablo García (2), Iago García (1), Carlos Veloso (4), Alex López (6), Juan José Basante (1), Iván Soage (9), Jonathan Patiño, Yago López, Jorge Navarro (5), Bruno Cela (2), Cristian Bretal ,Guillermo Rial (2), Juan José Novás, Yasir Martínez (3), Alex Figueroa (1).

Parciais cada 5´: 2-3 / 4-7 / 6-10 / 10-11 / 12-14 / 15-18 / Descanso / 16-23 / 19-26 / 20-28 / 22-32 / 25-35 / 29-36 / Final.

Colexiados: Jonathan Hinojosa e Gabriel Folgoso.

Incidencias: Partido correspondiente a sexta xornada no grupo A da 1ª nacional en categoría senior masculina. Encontro disputado nun municipal de Tarrío con moi boa entrada.

Un comentario en “O GRANITOS IBÉRICOS CARBALLAL IMPONSE AO SWEEPEND CULLEREDO NO SEGUNDO TEMPO