GRAN DINÁMICA DO REMAX RIAZOR

O Remax Riazor enfrontábase o Cp Lucense un equipo que está como segundo clasificado nesta fase competitiva nivel norte.

Comezaba o Remax Riazor moi concetrado na fase defensiva cunha 6:0 comandada por Bruno Pardo, os segundos mantiñan unha boa presión o que propiciaba boas defensas, no minuto 7 o equipo cullerdense só habia recibido 2 goles, un traballo de todos inclusio da porteria xa que Rubén Gantes estivo moi acertado .Todo isto dicia moito de ata onde quere chegar o Remax neste partido .

Na fase ofensiva dirixida por Fabián Manzo pero ejecutada por Iago Vázquez na primeira metade o equipo reflexaba moita seguridade, de ahi a conseguir ventaxas de 4-5 goles .

Unha boa metade moi sacrificada na fase defensiva que daba os seus froitos xa que en 30 minutos o REMAX RIAZOR deixaba o lucense con 11 goles de renta.

O descanso 16-11 no electrónico.

Na segunda metade o equipo mativo o nivel na fase ofensiva , esta vez salientar a vertivalidade dos laterales tanto Álvaro Siso como Lucas López

En fase defensiva o equipo estivo moi solido na liña de 6 metros , magoa os lanzamentos dende lonxe que fixeron moito dano o equipo na segunda metade , ainda asi o equipo estaba responder e tras varios roubos de balón na zona exterior o Remax Riazor collia a ventaxa de 6 goles a falta de 5 minutos que daban unha tranquilidade para afrontar o tramo final onde o Lucense cunha 5:1 moi presionante no avanzado queria facer dudar o equipo cullerdense pero non foi capaz xa que ante tanto espacio na defensa do lucense o Remax era quen de aproveitala ocasión para seguir cunha boa intensidade e concentración ata o final do encontro e poder levarse a victoria nesta ocasión.

Felicitar a todo o equipo polo esforzo realizado nesta xornada .

RESULTADO FINAL: 35-29

Forza Culle.

BM CULLEREDO REMAX RIAZOR: Rubén Gantes(p), Adrián López(p),Fabián Manzo,Bruno Pardo (6),Nicolás Arias(3),Iago Vázquez(6),Iago Allegue(2),Lucas López(5),Pablo Ares(1),Matias Teixeiro(1),Alvaro Siso (9),Mario Sánchez, Diego Piñeiro(2)

CP LUCENSE: Pablo Navia (6), Lucas Diaz(8),Roi Lence,Adrián Mosquera, Enol Vila, Adrián Feijoo, Iván Vila(5),Gabriel Arean (4),Amir Berka (4)

PARCIALES CADA 5`: 3-1/5-3/9-7/11-8/12-9/16-11/19-14/23-18/27-22/30-26/33-27/35-29

ARBITRO: Jose Miguel Martinez, Marcos Pombal.

INCIDENCIAS: Partido aprazado da xornada 12 da liga de prata cadete masculino , disputado no pavillón municipal de Almeiras.