OS ERROS CASTIGAN O BAÍA EDICIÓNS

Xogaba o Baía Edicións ,o sábado a tarde, o derradeiro partido da primeira rolda da Liga de Prata Xuvenil Femenino ,no seu feudo fronte o Balonmán Porriño “B”.

Partido igualado nos primeiros compases, onde as cullerdenses prantaban cara o terceiro clasificado da competición. Pero pouco a pouco as locais, facíaselle complicado superar o sistema defensivo aberto que plantexaba o rival. A pesar disto, o culleredo, aguantou a primeira parte ( perdia de dous goles 10-12).

Xa na segunda metade, o equipo local, demostrou flacidez e apareceron erros de pases aproveitados polo equipo rival para facer contragoles e aumentar a súa renta no taboleiro electrónico.

As cullerdense so podían aguantar ata o final de cara a ca diferenza de goles

non fose a mais.

BALONMÁN CULLEREDO BAÍA EDICIÓNS 18 (10+8): Aroa Barbeito Casas, Carla Bello Lopez (4), Marina Rodriguez Fernandez (5), Carla Muiño Cancela (1), Aitana Tasende Dominguez (4), Carla Corral Quian , Maria Bescansa Alcoba , Sofia Gerpe Insua (3), Noa Insua Gomez (1), Leire Barbeito Casas , Paula Peteiro Vazquez, Paula Vidal Rouco

BALONMÁN PORRIÑO “B”28 (12+16):  David Castiñeira Lameiro, Sara Cortiñas Lima (1), Adriana Barreiro Garcia (5), Aitana Fernandez Frontan , Aldara Martinez Avendaño , Daniela Estevez Alonso (2), Olalla Ferreira Carrera (3), Sofia Rodriguez Amil (3), Alba Martinez Varela (2), Daniela Monteagudo Boente, Paula Sanz Gonzalez, Lucia Perez Rodriguez (7), Lucia Castiñeira Gomez (5)

Parcial Cada 5 Minutos:3-2/3-3/5-7/8-8/9-10/10-12 Descanso 12-14/12-18/13-20/14-22/16-25/18-28 Final

Colexiados: Andre Pena Muiños e Ivan Alfonso Pazos . Excluiron a catro minutos a sara cortiñas e aldara martinez dous minutos, polo equipo visitante e catro minutos a marina rodriguez e aitana tasende dous minutos polo equipo local.

Incidencias: 9ª Xornada da Liga de Prata, celebrada no pavillon municipal de almeiras.Con 50 Persoas aproximadamente de público.