O nivel defensivo clave na derrota do Nosolomadera

O Nosolomadera enfrontabase a un bó rival esta fin de semana en Almeiras, o Carballal de Vigo viña coas suas armas para levala vicotoria en Culleredo.

Comezaba o encontro con minimas ventaxas a prol do cadro vigués, grazasa un bó xogo colectivo en ataque e unha boa intensidad na faceta defensiva.

Os nosos ainda que por detrás no marcador estabana a demostrar unha boa dinámica de xogo ofensivo e aumentando o ritmo defensivo según pasaban o minutos.

O Nosolomadera creceu co paso dos minutos e tivo arreons ainda con un xogador menos para poder darlle a volta o marcador pero a falta de concentración e lanzamentos fallados evitaban e o Culleredo estivera mandando no electrónico.Uns lanzamentos fallados que propiciaban que o remate da primeira metade o marcador reflexara un 12-15 a prol do equipo vigués.

A intensidade e disciplina facia que o Nosolomadera seguira no partido , pero na segunda parte apereceu unha peza clave no encontro que foi o porteriro olivico Hugo Carreira e pechou as portas da porteria do Carballal , isto e o baixón a nivel defensivo do Nosolomadera propiciaba que no minuto 10 da segunda parte o Carballal distanciarase no marcador .

O Nosolomadera intentou subir a linea para poder reducir as distanciais pero non se conseguiu.

Derrota que sirve de aprendizaxe para seguir afontando unha liga moi competida e bonita de xogar.

Toca seguir traballando esta semana onde hai parón ligueiro antes do derbi provincial contra o Xiria de Carballlo.

Forza Culle

RESULTADO FINAL : BM CULLEREDO NOSOLOMADERA 23- A.D CARBALLAL 34

BM CULLEREDO NOSOLOMADERA: Hugo Garcia, Jorge Amor, Adrián Aneiros(3),Xoán Canedo(7),Xoán Seoane (1),Jairo Candamio (4),Hugo Bermudez(1), Alexis Martinez(3), Teo Gómez(1),Iván Gantes, Alejandro Soto,

A.D CARBALLAL: Hugo Carreira, Manuel Garcia (4), Yoel Eiro(1), Xose Fortes, Angel Dominguez, Carlos Barciela (4), Xurxo Otero(8),Adrián Gonzalez(9),Xabier Gallego(4), Hugo Lago (1).

PARCIALES CADA 5`: 3-4/6-8/9-10/11-12/12-15/14-19/18-23/21-29/23-30/23-34

COLEXIADO : RAQUEL MARTINEZ Y UXIA MARIÑO

INCIDENCIAS: Xornada 4 da liga de ouro infantil masculina , disputado no municipal de Almeiras