Victoria moi merecida do Abogacía Canosa

O Abogacía Canosa viaxaba a Vigo a enforntarse ante un rival prácticamente directo na taboa clasificatoria , O Lavadores, un equipo que obtivo a victoria en Culleredo na fase previa de clasificación o Play Off.

O inicio do encontro foi igualado nos primeiros 10 minutos , as nosas infantís superaban a defensar 5:1 do equipo local e o Lavadores tamén facia o mesmo ante a defensa 3:3 cullerdense.

Unha vez pasado esos 10 minutos o Abogacia Canosa axustou a defensa e puido ir distanciandose pouco a pouco no marcador grazas a un gran esforzo colectivo na fase defensiva e o acerto de cara o gol sobre todo no extremo dereito por parte de Lucía Lopez.

O descanso o marcador reflexaba un 13-18 a prol das cullerdenses.

Na segunda metade o Abogacia Canosa aumentou o ritmo na fase defensiva nos priemiros 15 minutos onde só encaixaba 3 goles. Isto foi unha das claves do partido, xa que forzaba ao equipo local a lanzamentos exteriores ou lanzamentos moi desequilibrados.

Na fase ofensiva comandada por Irene Rodriguez o equipo estaba cómodo , tanto atacando a 5:1 como atacando a defensa 3:3 que plantexou o Lavadores no tramo final de partido .

Felicitar a os dous equipos polo bó encontro realizado e sobretodo as nosas infantis que conseguen os 2 primeiros puntos da tempada despois de estar moi cerca dela en partidos anteiores.