DE NOVO AS PORTAS DA VICTORIA

Ía o Fisioterapia Benestar rumbo Caselas o domingo á mañá para disputalo penúltimo partido de Liga. Enfronte, un equipo da mesma medida cas cullerdenses facía prexaciar un partido moi equilibrado. E así foi. O encontró comezou moi reñido xa dende os compases iniciais, sendo importante o repliegue e a defensa 6:0 .

Mantíase en diferencias dun gol o marcador durante a maior parte do encontro . As rapazas loitaron en todo momento por unha victoria, a pesar diso, no transcurso do encontro, o Caselas tomou a ventaxa de 1 -2 goles nos minutos finais, á cal, as cullerdenses responderon diversas veces.

Ó descanso chegouse cun gol de ventaxa a prol do Fisioterapia Benestar logo dunha reacción das mesmas.

Na segunda metade, as de Caselas foron quen de comezar con mellor actitude.e encarando uns últimos dez minutos de perseverancia e loita. Fronte un culleredo que amosou o cansancio da xornada anterior sen a penas horas de descanso.

Toca descansar dúas semanas por mor da competición das selección galegas, retomarase a Liga na finde do 24 de Abril

PORTALTEC BM CASELAS 18 (9+9): Alexandra Martinez Martinez , Sofia Rodriguez Amil (4), Mara Lorenzo Martinez , Ainhoa Morais Covelo (4), Paula Sestelo Dominguez (1), Marta Bernardez Troncoso , Ana Alvarez Velasquez , Celia Perez Castro (7), Irene Otero Pastoriza , Marta Ripplinger Serrano (1), Iria Solla Gil (1), Gabriela Gonzalez Veloso, Nerea Guzman Garcia

BM CULLEREDO FISIOTERAPIA BENESTAR 16 (10+6): Aroa Garcia Pena , Carla Bello Lopez (4), Marina Rodriguez Fernandez(3 ), Carla Muiño Cancela , Aitana Tasende Dominguez (2), Maria Bescansa Alcoba (3), Sofia Gerpe Insua, Noa Insua Gomez (1), Carla Estraviz Suarez (1), Paula Peteiro Vazquez, Valentina Martinez Fiuza , Paula Vidal Rouco (2)

Parcial cada 5 minuto: 1-1/4-3/6-5/7-6/8-7/9-10 Descanso 11-11/13-12/13-13/15-14/17-15/18-16 Final

Colexiados: Jose Perez Rodriguez Y Alfedro Maunel Balado Fernandez

Incidencias: 21ª Xornada da Liga Ouro celebrada no Pavillón municipal dos deportes de salceda de caselas. Con 20 persoas aproximadamente de público debido ás restricións do protocolo COVID 19.