O ABOGACÍA CANOSA COMPITE CONTRA O CANGAS.

Bó partido do Abogacía Canosa que foi capaz de poñer entre as cordas as segundas clasifiacadas do campionato , o Balonmán Cangas.

Comezaba o partido igualado onde o Cangas mandaba no marcador pero co Culleredo o acecho a calquer despiste do equipo cangués. Os dous equipos dispoñianse nad fase defensiva cun sistema 3:3 que propiciaba moitas interceptacións ou pérdidas de balóns nos equipos atacantes.

Ainda así o equipo visitante ia conllendo redito ata chegar a unha ventaxa de 5 goles o descanso .10-15 no marcador.

Na segunda metade o Abogacía Canosa reaccionou e puido reactivarse para poder axustar pouco a ouco máis o resultado , e grazas a unhas boas combinación ofensivas e colectivas e unha defensa moi aguerrida sobretodo nas axudas defensivas, o Abogacía metiase de cheo no partido axutando o resultado a un gol , pero xa non daba tempo a máis e os dous puntos marchabanse para Cangas.

Ainda así moi bó partido das miniguerreiras cullerdenses que volven a competir un partido máis contra as primeiras clasificadas, ainda que moito que aprender e moito que evolucionar ainda así o equipo compite contra calquera ata os últimos minutos , isto dí moito do compromiso e actitude desta plantilla.

Forza Culle.

RESULTADO : 23-24

BM CULLEREDO ABOGACÍA CANOSA: Aroa García, Nadia Martinez, Lucia López, Alba Pedreira, Lucía Martinez, Carla Muiño(3), Uxía Otón, Aldara Piñeiro(1),Adriana Vázquez,Valentina Martinez(5), Paula Peteiro(6),Irene Rodriguez(3),Antía Ferreño (3),Leire Barbeito(2),Alicia Pérez(1).

TECNOSAT BM . CANGAS: Alba Gestido, Nadia Perez, Leire Brun(3),Goretti Carballal(9),Carmen Nogueira, Nuria Vilar, Tania Curras(1), Alba del Valle(1), Raquel Rial(1),Eva Gonzalz(5)

PARCALES CADA 5`: 1-3/3-5/6-8/7-10/10-15/12-16/15-18/18-20/21-23/23-24.

INCIDENCIAS: Partido da xornada 15 da liga de Ouro infantil feminina disputado no pavillón municipal de Almeiras.