O REMAX RIAZOR VOLVE A ENCONTRARSE COA VICTORIA.

O Remax dobrarba xornada esta semana, nesta ocasión xogabase o partido aprazado da xoranda 13 contra o Novás do Rosal.

Nos primeiros compases o Remax Riazor saiu enchufado e lograba ter unha ventaxa e 2-3 goles dende o principio do partido , grazas a unha defensa moi aguerrida onde facía dudar moito o ataque rosaleiro e na fase ofensiva o inicio de pase e vais máis continuidade daban un bó redito o equipo cullerdense que co paso dos minutos dominaria o encontro.

Unha das claves xa na primeira parte foi a aportacion na faceta ofensiva de Jaime Serrano que fixo moito daño co seu fisico e a súa movilidade na liña de 6 metros.

No descanso o marcador reflexaba un 15-8 .

Na renaudación do partido o Remax Riazor seguiu fiel o seu modelo de xogo , un inicio a partir de pase e vais e continuidades ofensivas hacia os intervalos, isto estaba a funcionar e o Novás subiu a liña defensiva , isto provocou ainda máis espacios na defensa rosaleira , que o Culleredo soubo resolver con conexións rápidas entre os seus xogadores.

Co paso dos minutos a diferencia ia agrandandose , todo grazas a aportación dos 16 xogadores da plantilla do Remax Riazor onde cada un aportou o seu graniño de area por mor dos bos entrenamentos que están a realizar.

2 puntos máis que se quedan en Almeiras para poder seguir loitando polos postos altos da clasificación .

Forza Culle.

RESULTADO : 33-22

BM CULLEREDO REMAX RIAZOR: Hugo García, Hugo Díaz, Teo López, Adrián Aneiros(3),Fabián Manzo(3),Jaime Serrano(9),Xoán Canedo(1),Xoán Seoane ,Xoán Bello(4),Jorge Outón(3),Jairo Candamio (3),Iago Allegue (1),Roi Fernández (1),Pablo Ares (1), Hugo Bermúdez (2),Diego Piñeiro(2).

ACANOR AT. NOVÁS: Nicolás Portilla(4),Alejandro Pereira, Lucas Martinez(3) Antón Fernández(4),Xoel Fernández, Martin Sobrino(3),Antón Dominguez(4),Diego Rodriguez (1),Aaron Carrera, Telmo Otero,Braiz Baz(3),Johan de los Santos.

PARCIALES CADA 5`: 4-2/7-3/10-5/12-6/15-8/18-10/21-12/25-14/27-18/30-20/33-22

INCIDENICIAS: Partido aprazado da xornada 13 , disputado no pavillón municipal de Almeiras.