O Sutenor consegue a victoria en Almeiras

O Bm Culleredo Sutenor enfontábase a un rival que está nos postos de abaixo , e isto o aproveitou para que o
equipo cullerdense non se desprendera dos postos de arriba.

Un comezo igualado no marcador pero con diferentes sensacións na pista , xa que en 3 min o Ribadosar ia por diante no marcador pero o Sutenor neses minutos xa habia recuperado 3 balóns e lamentado 3 ocasión claras de gol .Co paso dos minutos ese traballo defensivo ia reflexadonse , ademáis a fase ofensiva comezaba a ser fluida meditante pase e vai o desmarques sen balón. Isto provocaba una pequena diferencia no marcador que ia aumentando pouco a pouco.

Na reanudación o Sutenor seguiu coa mesma dinámica, un presión forte co sistema defensivo 3:3 e moita velocidade nas transicións para sorprender o equipo Santiagués.

En defensa posicional o equipo cullerdense estivo moi compenetrado para poder parar as accións do lateral esquerdo onde Xoán Canedo realizou un gran esforzo , e tamén salientar as axudas defensivas o punto débil de Diego Rodriguez, ainda así houbo un xogador diferencial tanto na fase defensiva como ofensiva que foi Pablo Ares.

Felicidades ao equipo cullerdense que consegue unha victoria que o aupa o terceiro posto clasificatorio moi cerca do segundo e primeiro clasificado . E salientar que na próxima xornada xogaráse contra o Balonmán Atlántico que precisamente é o segundo clasificado , prométese un partido moi moi divertido .

Forza Culle.

Bm Culleredo Sutenor: Hugo García, Jorge Amor,Adrián Aneiros (4), Xoán Canedo (5), Pablo Ares(9),Diego Rodirguez(4), Iago Patiño (1),Xoán Seoane (3), Mateo Negreira(2), Victor Laya (4), Hugo Bregua (1), Yabú (3),

Bm Ribadosar: Brais Ledo,Martin Montes (2),Alejandro Sarrapio (4),Martin Costas(1),Mateo Mosquera(4),Jacobo Sobrado (2),Alejadro Hermida(7),Manuel Ledo (1), Jose Brea (3).

PARCIALES CADA 5`: 1-2/4-2/6-3/9-7/12-9/15-13/19-12/23-17/28-20/36-24.

INCIDENCIAS: Xornada 11 da liga prata infantil masculina, disputado en el Pabellón Municipal de Almeiras.