O abogacía Canosa non puido co segundo clasificado.

Emocionante partido o vivido o domingo en Almeiras, o Abogacia Canosa recibia ao segundo clasificado da liga de Ouro, parecía que o partido ia decantarse rapidamente polo equipo visitante pero as nosas guerreiras non o ian a poñer fácil e xa nos primeiros minutos se ia a ver.

Uns primeiros minutos onde as defensa se impoñian ao ataque, co paso do tempo os ataques ainda que pouco efectivos ian conseguindoo obextivo do gol , e primeiro pegou o Carballal pero logo de ir crecendo pouco a pouco e conseguir unha boa base defensiva o Abogacia Canosa deulle a volta ao marcador e conseguia un 8-6 que pouco lle duraría xa que o Carballal aumentou o ritmo de xogo e acabaría ao descanaso cun 8-9.

Na segunda metade o equipo visitante comezou cun bó ritmo e aumentou a ventaxa a 2-3 goles , unha diferencia que lle costaría recortar ao equipo culerdense.

Os fallos de lanzamento lastraban moitisimo o Abogacía Canosa, cousa que non ia a desperciciar o equipo vigués que ten moita máis experienicia que o equipo local, isto foi un factor fundamental de cara o resultado final do encontro .

Ainda asi dicir que o equipo cullerdense seguiu co seu modelo de xogo , sempre incidendo cun xogo colectivo en ataque e una defensa moi aguerrida sempre intenando recuperar o balón o antes posible