Un superior lider Carballal se leva os dous puntos de Almeiras.

Partido moi complicado para as nosas rapazas do Fisioterapia Benestar que fixeron un aunténtico partidazo contra a lider da categoría cadete feminina.

Un comezo onde o Carballal conseguia ventaxa de 1-2 goles pero que o equipo cullerdense non se despegaba do marcador grazas a acción colectivas e disciplinadas onde conseguían goles sencillos que como consecuencia facian competir o partido contra as lideres .

Co paso dos minutos o Carballal aumentaría a ventaxa pero as nosas seguían co bó ritmo de partido sobre todo en defensa que pese a superioridade do equipo rival. , o culle conseguía roubar o forzar errores do equipo visitante que conta con varias xogadoras na seleccion galega de balonmán.

O resultado o descanso detonadaba a superioridade do equipo visitante ainda así as nosas guerreiras non perdían a cara o partido pese as baixas acumuladas no equipo .

Tanto Carla Bello como Marina Rodriguez buscaban con moito xeito dificutlar a defensa viguesa, e mediante fixacións e continuidade o equipo conseguía moitos lanzamentos nas zoas exteriores con Carla Estraviz, Sofía Gerpe ou Tirsa.

Destacar tamén a aportación das infantis Carla Muiño e Valentina Martinez que cada vez aportan máis a este equipo que sigue sen renderse en busca dunha victoria tan cara nesta liga de Ouro.