Un Climanosa aguerrido cae derrota en Carballo.

Competiu , iso é o que se pode dicir do Climanosa nesta xornada, pese a diferencia no marcador sobre todo na primeira parte , o Climanosa non deixouse amilanar e foi crecendo durante todo o partido .

Comenzaba o encontro cun ritmo moi alto por parte do Xiria de Carballo que conseguía nos primeiros 10 minutos unha ventaxa considerable e cómoda no marcador grazas as transicións rápidas promovidas por unha gran defensa.

O Climanosa por momentos desaxustado na defensa, non estaba cómodo, tampouco na fase ofensiva, onde Álvaro Siso conseguía manter o equipo na dinámica de partido .

Pouco a pouco na fase ofensia ian aparecedo todos os compeñentes do Climanosa e sobretodo aportando, o resultado o descanso decantaba a superioridade local , 20-11 no electrónico.

Na segunda metade o Climanosa pegou un cambio respecto a fase defensiva que era o problema que se denotaba en partidos anteriores.Nesta ocasión o cambio foi a positivo xa que nos primeiros 10 minutos só encaixaron 2 goles, isto deu folgos o equipo cullerdense que empezou a soltarse en ataque grazas a un incisivo Iago Vázquez , que consegúia accións positivas no ataque do Climanosa.

Unha segunda metade onde o Climanosa incluso a foi gañando durante moito tempo, pero o partido xa tiña un dono e ese dono era o equipo local de Carballo xa que tiña una gran ventaxa que en ningún momento fixo peligrar.

Gran esforzo do Climanosa que cumpriu co traballado na semana.

Forza Culle.

Climanosa bm Culleredo: Ruben Gantes, Adrián López,Anxo Garrido (1),Bieito Muiña (2),Bruno Pardo (1),Nicolás Arias(1),Iago Vázquez(6),Adrián Pestonit(3),Xoel Insúa(2),Félix Noya(1), Mario Sánchez(2),Mateo Pérez.

Grupo Lemaco Xiria B: Lucas Amado, Marcos Varela(4),Máximo Andrés (2),Nicolás Cancela(2),Henrique Traba (5),Alvaro Garcia(1),Diego Mourelle(4), Marcos Suárez(6),Simón Viña, Daniel Persical (4)

Parciales cada 5`: 3-0 /5-2/9-4/13-6/17-9/20-11/21-13/22-15/25-16/28-17/31-20/26-25

Árbitro : Pablo Barrreiro

Incidencias: Partido cadete masculino liga prata, disputad no Ceiip Fogar en Carballo.