O Remax consegue a súa primeira victoria na Copa Galicia.

Segunda Xornada da Copa Galicia onde o Remax Riazor puido conseguir a sua primeira victoria. Un partido onde os nosos moi atinados sobretodo na faceta defensiva.O Vayro Lalín non era quen de superar a defensas cullerdense e isto provocaba moitas interceptacións de balóns por parte do Remax.

O equipo local non baixaba o ritmo e conseguia un gran parcial de cara ao restante do partido . O descanso chegabase a un 20-3.

Na segunda metade o ritmo de partido foi similar, o Remax moi sólido en defensa e agora con máis calma no ataque intentando priorizar o xogo colectivo ante unha defensa 6:0.

Co paso dos minutos o marcador ampliabase máis e en consecuencia os dous puntos da Copa quedábanse na casa cullerdense.

Noraboa por este victoria .Forza Culle.

Polo Balonman Culleredo Remax Riazor xogaron e marcaron:

BM Culleredo Remax Riazor: Hugo Diaz, Jairo Candamio(8),Hugo Bermudez(3),Jaime Serrano(6), Fabián Manzo(9),Jorge Outón(6),Xoán Bello(7), Iago Allegue (7),Teo Lopez(2), Diego Piñeiro(3).

BM Vayro Lalin: David González,Iago Cuiña,Jose Alberto Canda,Luis Martinez ,Manuel Souto ,Martin Vázquez,NIco Vázquez, NIcolas Pazos, Pedro Aller, Roi Pol, Sergio Sanchez.

PARCIALES CADA 5´: 5-0/10-0/14-1/17-2/20-3/22-4/28-7/36-10/40-12/47-15/51-18

Colexiados: Uxía Mariño e Rubén Iglesias.

Incidencias: Partido adelantado da Copa Galicia, disputado no pavillón de Almeiras sen público.