O RAFERGAL VOLVE A SENDA DA VICTORIA

Novo partido das nosas xuvenís en Tarrío que non defraudaría a o público presente.

As nosas comeazon moi forte en defensa isto fixo que xa dende o comenzo obtiveran unha pequeña diferencia no marcador a favor.

Nesta fase defensiva as nosas comezaron cun sistema defensivo 6:0 pero os 10 minutos cambiaron a 5:1 para poder dificultar ainda máis o ataque do equipo visitante , isto resultou moi positivo e xa no minuto 15 da primeira parte o culle xogaba cunha ventaxa rondando os 5-6 goles.Destacar as penetracións de Marta en 6m que facían moito daño o Meaño na fase ofensiva do culle.

O final da primeira parte un arreón do Meaño fixo acercarse un pouco , o marcador reflexaba un 14-10 ono remate desta metade.

Na segunda metade xa nos primeiros minutos o Rafergal conseguiu un parcial de 4-1 grazas ao xogo colectivo en ataque ou accións individuais no 1x1 de Paula, isto máis a férrea defensa facian unha gran combinación para seguir por riba no marcador.

Nos último minutos o Rafergal seguiu con un bó ritmo e asi poder acabar o partido con moi boas sensacións .

Agora toca volver a xogar fora da casa , esta vez contra un Lalín o segundo clasificado , prometese un partido moi competitivo xa que na ida o Rafergal  gañou o encontro.

Forza Culle.

BM Culleredo Rafergal: (14+15): Diana Dozo, Carla Bello, Marina Rodriguez,Aitana Tasende(2),Adriana Antonio(2)Anheliz Amarys (6),Lucía Ponte,Paula Valderabano (4),Candela Puga(5),Cara Estraviz, Adela Areoso(2),Lucía Sanchez(3),Carlota Rodriguez(2),Marta Valderabano(2)

Asmnubal Meaño:(10+8): Sara García,Aldara Gorrita(2),Nuria Cacabelos(3),Celia Besada,Uxía Varela, Maria del Carmen,Sabela Garcia(1),Laura Esperante,Zaira Otero(1),Carla Garcia, Sabela Miniño(11)

Parcial cada 5 minutos:2-1/4-3/6-7/11-6/12-6/14-10/16-10/18-11/21-13/24-16/27-17/29-18.

Arbitros:. Iván Hernández

Incidencias: 8ª xornada da liga prata  , disputado no  Pavillón municipal de Tarrio con limitación de publico polo protocolo COVID 19.