Empate e gracias

O sabado as 18.30 vistou almeiras o Balonman Porriño no partido correspondente a 3°  xornada da fase polo titulo.
Os Cullerdenses comenzaron moi ben o encontro apoiados  na defensa e portería para sair rapido o ataque , no minuto 10o entrenador visitante tuvo que solicitar tempo morto para parar o   encontro e reorganizar os seus ( 6-2 , no marcador ) . Os pupilos de Dani Benaches sairon enchufados do tempo morto e  chegaron a ir 2 por enriba no marcador debido a mala defensa dos culleredenses e as precipitacions  en  ataque que aproveitaron os de porriño para recuperar balóns de forma moi sinxela.Chegouse o descanso con empate a 14 goles.
Tras o paso polo descanso esperabase unha reacción no equipo pero non chegou  e o Balonman Porriño non deixou  escapar a oportunidade e no minuto 12 da segunda metade dominaba por 5 goles. Momento no que despois de 2 tempos mortos por parte do entrenador local,os xogadores reaccionaron tímidamente  e ainda  que con mais fortuna que acerto chegamos o 1 ultimo minuto con posesión de balón e 1 gol abaixo no marcador.Fumos capaces de marcar e empatar o partido a falta de 10 segundos , o equipo porriñes foi sacar rápido de centro e unha decisión arbitral polémica castigounos con roja directa e 7 metros encontra a falta de 4 segundos. O porteiro cullerdense detuvo o 7 metros e acabamos 1 punto moi valioso dado o mal xogo que mostramos.
Agora nos encontramos 3 equipos no alto da clasificación empatados a puntos. Nos queda seguir mellorando xa que nesta fase esta todo moi apretado   e necesitamos mostrar a nosa mellor versión para seguir loitando polos postos altos.

Balonman Culleredo : 26(14+12): Antonio,Javier,Pablo(3),Fran (1),Miguel (3),Iago Franco(2),Rökkvi, Marcos(4),Angel,Daniel(2),Carlos(1),Alvaro (3),Iago Ferreiro(4),Diego,  Mario(3),Dario

Balonman Porriño - 26 (14+12) : Rodrigo , Fabián (1), Manuel (7), David(1),Gabriel(3),Martin (6),Ivan(3),José,Jorge(3),Ivan Pérez,Eloy (2),Mario y Jesús

Parcias cada 5 minutos :  2-1/6-2/6-5/8-8/10-11/14-14/ Descanso /15-16/16-19/19-21/21-24/22-25/26-26

Colexiados : Christian García e Pablo Barreiro