O FISIOTERAPIA BENESTAR SEGUE CUN BÓ RITMO

As cadetes dobraban xornada e esta vez xogaban contra o CP Lucense, xa dende o inicio  o nivel defensivo do equipo local foi moi superior o nivel atacante do equipo rival iso fixo xa dende o comezo unha ventaxa no marcador moi abultada, ainda asi o ritmo non debía de parar.

Marina organizaba o equipo para que Carla Bello e Carlota foran decisivas a hora de penetrar a defensa 3:3 do equipo visitante.

Co paso dos minutos , as protagonistas empezaron a ser as infantis convocadas que aportaron o seu esforzo e disciplina na fase defensiva e a soltura e velocidade no ataque, destacar a efecitivadade de lanzamento de Valentina.

Mo ibo partido das nosas cadetes que poñense lideres no seu grupo .

Xa que

Forza Culle.

BM Culleredo: (20+19): Aroa Barbeito,Carla Bello(13),Marina Rodriguez (5), Carla Muiño(1),Aitana Tasende ,Irene Bermúdez(3),Nadya Folgueira, Carla Estraviz (2), Paula Peteiro(1),Valentina Martinez(3),Carlota Rodriguez (11)

CP.Lucense :(7+7): Alba Corral, Carlota Rielo(1),Iria Ruiz(3),Carla Ferreiro(1),Carla Bouza, Nahomy Eunce,Sheila Vazquez, Antia Vazquez(8),Leyre Gonzalez,Adriana Fernandez,Laura Cabanas, Annie Saavedra.

Parcial cada 5 minutos:4-0/7-1/11-3/15-6/18-7/21-8/24-10/29-11/32-12/34-12/39-14

Arbitros:. Pablo Torreiro, Martina Regueiro

Incidencias: 4ª xornada da liga Ouro grupo B , disputado no Pabellón de Almeiras, con limitación de entrada para o público , polas restricciones do protocolo COVID 19.