O REMAX RIAZOR CONSEGUE A SÚA PRIMERIA VICTORIA

O longo traballo sempre ten a súa recompensa , esta vez cunha victoria e cunha regular e contundente plantexamento defensivo.

Saiu moi enchufado o Remax en denfesa iso fixo que estiveran competindo todo o partido . O sistema 3:3 con moitas axudas defensiva facían que os nosos tiveran confianza en todo o partido.

Na fase ofensiva  o Remax faciaselle difícil penetrar a defensa cerrada do Lucense, aínda así buscaba ataques longos para buscar un desequilibrio defensivo . Pero o Culle sabia que o partido estaba na fase defensiva e mantiveron un gran nivel defensivo na primeira parte conseguido chegar o final dela cun empate.

Na segunda parte a mesma tónica , seguíamos sen conseguir goles fáciles pero xa se econtraban solucións. En consecuencia o Remax conseguía un pequeño colchón de dous goles, que non ía tirar grazas o esforzó colectivo na fase defensiva , isto e o porteiro Hugo Diaz pechaban a portería do Remax .

A falta de 6 segundo  cun gol arriba o equipo visitante atacaba para sentenciar , a presión do Lucense por querer roubar o balón faciase esteril grazas a o desmarque rápido de Mateo Negreira que conseguía finalizar con éxito de cara a portería e consolidar a primeira victoria do Remax Riazor Culleredo.

Forza Culle.

BM Culleredo: (6+10): Hugo Diaz, Iago Allegue (7), Jorge Outón (1),Xoán Bello(4),Álvaro Siso(3),Mateo Negreira(1),Roi, Diego Piñeiro,Félix, Mario Sánchez, Victor Laya.

CP.Lucense :(6+8): Lucas (3), Roi, Martín, Adrián (5), Daniel (4), Henol, Hugo, Rodrigo (1), Samuel (2), Iván, Gabriel (6), Amir (2).

Parcial cada 5 minutos:2-2/3-3/4-3/5-5/6-6/6-7/7-8/9-10/9-11/10-12/12-14/14-16

Arbitros:. Nicolas Nuñez, Sergio Rios

Incidencias: 4ª xornada da liga Ouro grupo B , disputado no Pabellón Terra, con limitación de entrada para o público , polas restricciones do protocolo COVID 19.