Importante victoria nun partido moi irregular

Visitamos o Sabado a tarde a pista do MC 360 POIO ARTAI , colider da categoría.
Comezo dubitativo do equipo que lle costou entrar no partido , xa  no minuto 15 o equipo desataouse  e basándose na defensa foi capaz de  correr as transicións e acadar goles fáciles. Chegamos o descanso con vantaxe de 1 gol.
Despois do descanso e gracias a unha defensa 5:1 profunda que provocaba perdas de balón e conseguíamos poñernos 4 arriba, momento no que o equipo local pedir tempo morto  para organizar o equipo.O Poio saiu do tempo morto moi acertado e  conseguiron ponerse por diante no  marcador durante varios minutos da segunda metade. Os Culleredenses non baixaron os brazos e seguiron traballando para conseguir a victoria. Varias defensas de mérito acompañadas da boa labor da nota portería nos permitiu chegar o minuto 57  cun + 2 no electrónico.
3 minutos de locura onde nun fumos  capaces de matar o partido , o POIO tuvo a derradeira  posesión para empatar pero o lanzamento foise fora e os 2 puntos viñeron  para Culleredo.

MC 360 POIO ARTAI : 25 (11+ 14) :Carlos , Alberto (4),Santiago Calvo, Daniel,Omar (1),Fernando(2),Enrique (7),José,Pedro (6),José Manuel,Martin,Alberto Domato,Aitor(2),Alberto Alonso(1) y Santiago Picallo.

Balonman Culleredo :26 (12+14): Antonio, Javier,Miguel(4),Iago Franco(3),Rökkvi, Marcos(6),Angel(1),Martin,Carlos,Alvaro(2),Iago Ferreiro(3),Fran,Mario(5),Dario(2) y Adrian
Parcias cada 5' : 2-1/4-3/5-5/7-7/7-9/11-12/ Descanso 13-16/18-18/21-19/22-23/24-25/25-26 Final

Colexiados : Cesar Díaz e Carlos Calvar.sen complicacions e sen influir no resultado.