O FESTIVAL DE GOLES EN ALMEIRAS APROVEITOUNO O CULLEREDO

BM BM CULLEREDO SUTENOR-GARAYSA XIRIA.

Partido con un ritmo frenético, onde os dous equipos demostraron una alta intensidad e verticalidade de cara a portería contraria, isto e que os dous equipos utilizaban o mesmo sistema defensivo un 3:3 con moita profundidade propicia moitos espacios libres que os ataques convertían en sendos goles.

Na primeira metade xa dende o inicio o Culleredo moi concentrado en defensa conseguía roubos ou imprecisións no ataque do equipo carballés , gracias a iso o Culle lograba venaxas de 4-5 goles nos primeiros 10 minutos de partido. Co paso dos minutos ainda asi xogando con alguna inferioridade o Culle foi quen de lograr ampliar a ventaxa grazas a unha boa precisposición defensiva e un ataque moi efectivo.

Na segunda parte do xogo na fase defensiva o equipo local seguiu provocando imprecisión no ataque rival , en consecuencia producianse ataque moi rápidos do Culle, que se non resultaban efectivos en primeira instancia , un xogo  de conexión entre a 1ª liña e a 2ª resultaban moi efectivo de cara a conseguir o gol e lograr ata unha ventaxa de 14 goles.

Destacar a participación de todolos compoñetes do equipo máis a aportación dos compañeiros do Construpereiro.

BM Culleredo: (24+46): Marco Gonzales, Rubén Gantes ,Aarón  Blanco(2), Bruno Pardo(5), Iago  Vazquez(1), Jaime  Serrano(1)  ,Iván Sánchez(4), Adrián Veira (3), Samuel Seijas (16), Anxo Negreira (6), Alejo Martinez(3), Antón Pérez(1),josemi Martinez(3),Mateo Perez(1)

Garaysa Xira(16+34):Máximo Dias,Alvaro Garcia(4),Jorge Rodirguez,Yago Sande,Nicolas Cancela(2),Henrique Traba (8),Brais Suárez(5),Daniel Periscal(4),Marcos Suárez(7),Lucas Amado,Antón Fardiñas

Parcial cada 5 minutos:3-1/8-4/12-7/18-11/24-16/28-19/33-22/40-26/42-30/46-34

Arbitros: Natalia Méndez y Rubén Iglesias.

Incidencias: 5ª xornada de liga disputada no pavillón de Almeiras sen presencia de público polas restriccións do protocolo COVID -19