Luces e sombras para conseguir a 5° victoria consecutiva

Balonman Culleredo VS Lavadores
8 ° xornada de liga e visitounos en almeiras o filial do U.B. Lavadores .
Comenzamos o encontro moi desconectados ,sen intensidade e no minuto 6 xa houbo que solicitar tempo morto ( 2-6 , no marcador). O equipo reaccionou tímidamente e puidemos chegar o descanso con empate a 15 goles. Demasiado premio para o noso equipo , que foi toda a 1° parte por debaixo no electrónico.
Despois do descanso o equipo mostrou outra versión, a que se espera destes xogadores.Defensa intensa que provocou roubos de balón ou lanzamentos moi forzados que nos permitiron sair rapido ao contraataque . No minuto 15 da 2° metade, xa mandábamos no marcador por 9 goles de diferencia. Nos últimos 10 minutos o equipo vigues achegouse tímidamente e puido recortar diferencias sen poñer en peligro a victoria local.

Balonman Culleredo (15 + 18): Antonio, Javi(8), Pablo(3),Miguel(5), Iago Franco,Daniel del Rio(2),Rokvvi, Chos(3),Angel(1),Martín, Guillermo(1),Alvaro(3),Iago Ferreiro(5),Diego(2),Dario
U.B. Lavadores (15+13):Rodrigo(3),Izan(1),Pablo(2),Brais(15),Pedro,Marcelo,Adrian(3) Javi(1) ,Roberto(3) ,Alejandro, Wilfredo
Parcias cada 5 ':3-6,5-8,7-10,10-12,12-14,15-15,19-16,22-17,28-19,28-21,30-24,33-28
Colexiados: Christian García e Rubén Iglesias . Sen complicacións e sen influir no resultado .