O CLIMANOSA SEGUE CRECENDO

O Climanosa segue crecendo grazas a disciplina e o esforzo a nivel colectivo. Un encontro marcado pola igualdade o equipo cullerdense soubo madurar o encontro para poder levar a victoria na pista do Linea 21.

Os dous equipos plantexaban o inicio do encontro unah defensa 3:3 marcada pola profundidade sobre todo no lado do Climanosa. Quizáis o ataque estaba a dominar as defensas polos erros defensivos do dous conxuntos , todo isto polos espazos abertos que estos sistemas defensivos soen deixar .

Por parte do Climanosa o pase e vais + o desmarque sen balón dos extremos ou da primeira liña estaban a facer moito dano a defensa local , pola outra parte as accións individuais estaban a crear o peligro no equipo de Mesoiro que facia o seu punto forte a fortaleza física.

Pero o Climanosa segue o seu traballo , minimizar os ataques do equipo local que non se estaba a conseguir regularmente e poder ter un ataque fluido e poder donimar esos espacios libres que deixaba o Linea 21 .

O resultado o descanso 18-19 , moitos goles nunha primeira parte onde os equipos estaba as ser dominados polos ataques.

Na segunda metade o Climanosa deu un paso hacia diante e empezou a controlar e ter dominio no ámbtio defensivo o que lle permitía poder sair ao controgolpe e poder aumentar as diferencias no marcador. os 3-4 goles de ventaxa deron máis tranquilidade ao equipo cullerdense que estivo máis fino e máis solidario na fase defensiva nesta segunda metade .

Na fase ofensiva o equipo estaba a disfrutar cos desmarques sen balón tanto en accións individuais e colectivas o que permitía ao Climanosa terminar os ultimos minutos do encontro con maior tranquilidade xa que a ventaxa era xa de 5 goles .

Bó partido dos infantis do Climanosa nesta xornada pero que aínda queda moito que mellorar.

Forza Culle.

RESULTADO FINAL: BM LINEA 21 : 31- BM CULLEREDO CLIMANOSA 36.

BM LINEA 21: Gabriel Bascoy, Thiago Gomez,Sara Leis,Román Fandiño,Erik Aller, Daniel Bra, Xurxo Ferreiro, Malick Costoya, Manuel Caamaño, Daniel Lago.

BM CULLEREDO CLIMANOSA: Iago Bolaños, Xurxo Méndez, Antón Méndez, Beltrán Gónzalez, Guillermo Blanco, Jacobo Soto, Hugo Jimenez, Roi Palmeiro, Samuel Costa.

PARCIALES CADA 5`: 4-5/8-7/11-11/15-16/18-19(descanso)19-21/21-24/24-30/30-34/31-36.

ÁRBITROS: Victor Pérez

INCIDENCIAS: Xornada 10 da liga de prata infantil masculina, disputado no pabillón municipal de Novo Mesoiro