TRIUNFO DO CRISTALERÍA GESTAL

O Cristaleria Gestal xogaba este domingo o seu segundo partido da pretempada de prata contra o Brigantium de Coruña.

Na primeira parte o Cristaleria Gestal cun sistema defensiva 3:3 lle costaria moito entrar no partido , xa que o equipo local encontraba situacións de desmarque para poder superar a defensa cullerdense.Algún problema que outro que pouco a pouco foise reconducindo.

Na fase ofensiva o Cristaleria Gestal tiña que lidiar ante unha defensa cerrada 6:0 , pero que conseguía goles por medio do lanzamento exterior e por diferentes situacións de penetración.

Na primeira parte mandou case todo o tempo o Brigantium pero o Cristaleria Gestal foi de menos a máis ata chegar o punto de poñerse por diante no marcador o final da primeira parte. 13-14 no electrónico de Mesoiro.

Na segunda metade o Cristaleria Gestal estivo moito máis intenso na fase defensiva e provocaba moitos erros de pase e imprecións o equipo contrarioo que deba pé a certos contrataques do equipo cullerdense .A diferencia no marcador ampliabase a 4-5 goles . O Cristaleria Gestal encontrabase cómodo no partido tanto na fase defensiva incluso na fase ofensiva , ainda que queda moito que traballar.

Felicidades polo encontro aos dos equipos e especialmente ao Cristaleria Gestal polo seu compromiso e a su intensidad no partido .

RESULTADO FINAL : BM BRIGANTIUM 23- BM CULLEREDO CRISTALERIA GESTAL 30.

Forza Culle:

BM BRIGANTIUM: Julieta Boledo, Valeria Ameijenda, Iira Durán, Carol Rodriguez, Marta Castro, Uxia Amenjenda, Aldara Sobrino, Uxía Piñeiro, Rosalia Cervelo.

BM CULLEREDO CRISTALERIA GESTAL: Sara Bello, Uxia Otero, Aldara Allegue, Elena Aneiros, Uxía Seoane, Cintia Miguez, Celia González, Lola Romero, Martina Arroyo, Aitana Gestal, Inés Argiz.

PARCIALES CADA 5`:2-1/5-3/8-7/10-9/13-14/13-16/15-19/17-23/20-25/23-30.

ÁRBITROS: NICOLAS VÁZQUEZ

INCIDENCIAS: Segunda xornada da pretempada de prata , disputado no pavillón municipal de Mesoiro.