O TRABALLO TEN RECOMPENSA

Derbi provincial o domingo en Almeiras onde os nosos cadetes de REMAX RIAZOR xogaban contra o equipo de base do OAR Coruña , conxunto en Primeira Nacional.

Nos primeiros minutos observabase unha tendencia a favor do equipo local , o Remax conseguia goles fáciles, e na fase defensiva cada ataque do equipo rival duraba moito, ainda así eran capaces de resolver a xogada polas zonas exteriores da pista con os seus extremos. Co paso dos minutos o culle unha ventaxa de 2-3 goles non era capaz de romper o encontro xa que nos últimos compases da primeira parte estivo moi atascado na fase ofensiva e non puido aguantar esos momentos claves na fase defensiva que tan ben o estaban a facer sobretodo na zona central defensiva.

O descanso 18-18 . Moitos goles encontra que debianse de resolver o descando para obter benéficios na segunda metade.

O segundo tempo ven marcado polas primeiras defensas moi intensas e con éxito dos nosos cullerdenses,e tan só en 5 minutos conseguian un parcial de 4-1 e ianse con 5 goles de diferencia que daban moita tranquilidade o equipo que estaba a sumar un encontro bastante regular.

A defensa estaba a responder e provocaba situacións de pasos e pérdidas de balóns do equipo rival , na fase ofensiva Iago Vázquez e Jorge Outón comandaban o equipo cullerdenese que a falta de 2 minutos tiña unha ventaxa cómoda de 3 goles pero que por falta de concentración na fase defensiva fixo que o equipo visitante dera un pequeno susto pero o final o Remax Riazor puido levar os dous puntos, ainda asi non se pode relaxar un e hai que xogar o 100% ata o pitido final.

Noraboa a este grupo que leva semanas e semanas traballando moi duro para coller unha dinámica positiva que tanto tardaba en chegar .

RESULTADO FINAL : BM CULLEREDO REMAX RIAZOR 37- BM OAR CORUÑA 35

BM CULLEREDO REMAX RIAZOR: Rubén Gántes, Adrián López,Fabián Manzo(2),Bruno Pardo(5),Nicolás Arias,Diego Piñeiro(5),Alvaro Siso(2),Mario Sánchez,Matias Teixeiro,Iago Allegue(3),Pablo Ares(2),Iago Vázquez(8),Jorge Outón (7)

BM OAR CORUÑA: Leo Cousillas, Victor Alonso (2),Rodrigo Serantes(7), Roi Tarrio(5), Sergio Prada (11),Javier Corredoira(2),Matias Castro (7)

PARCIALES CADA 5`: 3-3/7-6/9-7/12-10/15-15/18-18/23-21/27-22/30-25/32-27/34-30/27-35

ÁRBITROS: ANDRE PENA

INCIDENCIAS: Xornada 11 da liga de prata cadete masculina , disputado no pavillón muncipal de Almeiras, Culleredo.