O Climanosa sufre o contrataque do Abegondo.

Non foi o dia do repliegue defensivo por parte do Climanosa que abdicou contra un Abegondo que só con defender a liña de pase era quen de roubar e sair o contrataque en primeira oleada para poder romer o partido.

Nos primeiros compases o Climanosa xa perdera 3 balóns nos primeiros 5 minutos , en consecuencia o Abengondo no 1x0 resolvía con gol sen problemas.

Si é certo que na fase defensiva ante o xogo estático do Abegondo o equipo cullerdense si era quen facer un bó papel ata defender accións de máis de un minuto e medio.

O ataque ia mellorando e se conseguían boas accións de gol grazas a organización nas transformacións, ainda asi o porteiro do Abegondo conseguía parar e sacar o contrataque moi preciso na primeira oleada.

Moita diferencia sobretodo nunha fase , a do contrataque . Isto mataba o equipo cullerdense que ia o descanaso perdendo de 10 goles. 25-16

Na segunda si que é verdade que o Climanosa inclsuso foi superior nos primeiros minutos pero que certas desconexións tanto na fase defensiva ocmo a ofensiva facían que o Abegondo tomara as rendas de novo e seguira ao seu , esperar o error do rival , roubar e contrataque.

Quizaís un partido moi irregular por momentos do Cimanosa pero que ainda asi tivo moitos momento de lucidez e iso tamén hai que telo enconta , seguimos progresando e traballando .

Forza Culle.

Bm Abegondo: Yago Pardo, Gabriel Ventura(4), Enrique Nuñez(4),Atalo Bello (8),Yago Blanco(1),Tomás De la Fuente(2),Leo Rodriguez(8),Jorge Ferreiro(1),Martin Bestilleiro(4).

Bm Culleredo Climanosa: Rubén Gantes, Adrián López, Xoel Insua (7), Féliz Noya, Iago Vázquez(4),Mateo Perez(2), Alvaro Siso(4),Nicolás Casal (3),Bieito Muiña (1), Nicolás Diaz, Bruno Pardo (3),Anxo Garrido(1)

Parciales cada 5`: 3-1/6-2/10-8/15-10/19-12/25-16/29-18/35-21/39-24/47-26

Incidencias: Partido aprazado da xornada 11 na liga de prata cadete masculino.