A FALTA DE CONCENTRACCIÓN VOLVE PASAR FACTURA Ó RAFERGAL

O Rafergal non foi quen de rompelo partido e remataron sufrindo ante un rival que xogou o mesmo ritmo de principio a fin.

Comezou o Sar mandando nos primeiros minutos, pero sempre sen lograr despegarse de forma definitiva no marcador, unha tendencia que se mantivo ata o remate da primeira parte, a que se chegou cun parcial de 12-11 a prol do equipo local.

A segunda parte non aportou grandes novidades. O Balonmán Culleredo Rafergal aguantaba as embestidas do Sar pero non podía parar a un equipo que tivo prácticamente cero erros ofensivos.

O bon facer da Porteira do equipo visitante baixo paus, evitou males maiores e a eficacia das primeiras líneas do Rafergal acortaban as diferencias cara os minutos finais do encontro.

Sar Rodavigo 26 (12+14): Noelia Solla (5),Natalia Solla (2) ,Uxia Garcia,Eva Rodriguez (5), Alexandra Simon,Antia Novelle (1),Nerea Novelle (2),Angela Vilaboa (8), Maria Gonzalez (2),Paula Crespo,Iria Dominguez,Carla Perez,Laura Villar (1)

Balonmán Culleredo Rafergal 21 (11+10): Diana Dozo Dominguez ,Adriana Antonio Costela (1), Lucia Ponte Diaz (4) , Paula Valderrabano Codesal (2),Candela Puga Presedo ,Adela Areoso Lopez ,Lucia Sanchez Toimil (2),Marta Valderrabano Codesal (10), Maria Bescansa (1), Marina Rodriguez (1), Carla Bello

Parcial cada 5 minutos: 3-1/4-4/5-7/8-8/10-10/12-11 Descanso 13-12/16-12/18-13/22-16/25-18/26-21 Final

Colexiados: : Jose Maria Garcia Cortizo

Incidencias: 14ª Xornada da Liga Ouro celebrada no Pavillón Municipal de Redondela la Bombonera. Con 15 persoas aproximadamente de público debido ás restricións do protocolo COVID 19.