O Climanosa conegue a primeira victori a domicilio.

Nova victoria do Climanosa que consegue duas victorias consecutivas e a primeira a domicilio.

Nos primeiros instantes moita igualdade no marcador , o Climanosa non era quen de despegar no marcador , na fase defensiva o nivel era irregular xa que por momentos parecia que o Climanosa era superior pero despistes defensivos facían que o Viveiro os aproveitaba para conseguer goles no ataque. Na fase ofensva o equipo culleredense non tivo probemas, un ataque fluido fronte unha defensa 5:1 no que se conseguía éxito grazas a un bó ataque colectivo .

o descanso o Climanosa iase con dous goles de venataxa.

Na segunda metade o equipo cullerdense cambiou o sistema 5:1 defensivo por un 6:0 e isto deu o seu fruto positivamente xa que consegue un parcial de 5:0 onde a diferencia no marcador era de 7 goles nos primeiros 5 minutos. Co paso dos minutos o equipo visitante foi capaz de manter a distancia no marcador . Resaltar o aporte de Nicolás Arias no central, a sua disciplina e o seu desparpaxo foron a suas armas para poder axudar o Climanosa que xogaba este partido con moitas baixas no equipo por diferentes lesións. Esperemos que para o próximo encontro esas baixas poidan reducirse a así poder aportar todo o posible para o seguinte partido.

Forza Culle.

Bm Culleredo: Rubén Gantes, Adrián López , Anxo Garrido (3), Nicolás Casal (12),Bieito Muiña (1), Nicolás Arias (3),Félix Noya (3),Iago Vázquez(6), Alvaro Siso(4),Adrián Pestonit(3),Mario Sánchez(2).

Bm Viveiro: Juan Nicolás, Hectori, Edgar Durán(14),Pablo Piñón(7),Mael Perez(6),Gabriel Mamani(1), Lucas Mendez(4),Bryan Castrillón,Pablo Gallego.

Parcial cada 5`:1-2/2-4/4-5/5-7/7-9/9-10/12-14/15-17/15-21/16-23/18-26/21-28/26-31/29-34/31-38/34-41

Árbitros: Rubén Iglesias, Jose Henrique Capelo.

Incidencias: Xornada 6 da primeira fase grupo A cadete masculino liga prata disputado no pabellón municipal de Viveiro.