UN FISIOTERAPIA BENESTAR SEN BRILLO

Maña do domingo desapacible para o Fisioterapia Benestar. Partido que enfrontaba o Bm Culleredo o Cangas. Partido desputado de poder a poder onde se amosou a dureza do equipo local.

O encontró comezou frío coma o ambiente pero pronto endureceuse por parte das locais xa que comenzaron a realizar unha defensa 5:1 forte.

O Cangas entraba fácilmente entre a defensa cullerense, ben para rematar xogada ou ben para dar último pase a pivote e rematase a xogada.

Temos que sumar a isto que o Fisioterapia Benestar segue ofrecendo os rivais os mesmos “regalos” que habitualmente fai ; perdidas de balón innecesarias, falta de ideas, defensa sen tensión, etc.

En xeral ,o equipo local, mostrouse superior en canto o físico pero podiáselle plantar máis cara. Ó descanso o marcador xa reflexaba unha distancia considerable para as de Cangas, o que facia plantexar outro tipo de obxetivos as de Culleredo.
Agora toca xornada de descanso e traballaranse cousas para fortalecelo equipo.
Animar as xogadoras a realizar un esforzo e voltar con ganas e ilusión e desta forma conseguir que chegue esa ansiada victoria e sobretodo conseguir co traballo diario vexase reflexado no campo.

Salón Avilés Bm. Cangas 38 (21+17):Naihara Costas Alvarez (5) ,Laura Cordeiro Costa (4) ,Antia Vilariño Camba( 5), Julieta Aquino Fajardo (2), Salma Aakcha Hammouda ,Paola Nuñez Chapela (3) ,Iria Augusto Gallego (3), Adriana Rial Salgueiro (2) ,Sabela Nores De La Campa (1), Uxia Fernandez Garcia (3), Ines Bernardez Caballero, Irene Romero Duran (5), Irene Rios Camaño ,Navia Otero Soage (3),, Alexandra Freire Fernandez (2)

Bm Culleredo Fisioterapia Benestar 8(2+6): Aroa Barbeito Casas ,Carla Bello Lopez,, Marina Rodriguez Fernandez (2), Carla Muiño Cancela (3), Aitana Tasende Dominguez (2), Tirsa Suarez Gil ,Carla Corral Quian, Maria Bescansa Alcoba, Sofia Gerpe Insua, Noa Insua Gomez ,Carla Estraviz Suarez, Paula Peteiro Vazquez ,Valentina Martinez Fiuza (1)

Parcial cada 5 minutos: 3-0/9-0/10-1/12-2/17-2/21-2 Descanso 26-3/29-3/ 32-5/33-7/36-8/38-8 Final

Colexiados: : : Edelmiro Otero Centeno,Julio Villanueva Perez

Incidencias: 4ª Xornada da Liga Ouro celebrada no Pavillón Municipal de Almeiras. Con 25 persoas aproximadamente de público debido ás restricións do protocolo COVID 19.