Unha primeira parte mala, afasta a primeira victoria o Abogacía Canosa.

Partido de ida e volta nesta ocasión para as infantis do Abogacía Canosa.Un partido onde as nosas no empezeron con bó pé , xa que houbo moitos fallos de concentración , e isto daba que a SAR poñiase por diante no marcador é que ampliba a ventaxa pouco a pouco. Co paso dos minutos e tras realizar certos cambios, o equipo empezou a funcionar tanto na fase ofeniva como na defensiva, ainda así a desventaxa no marcador era de 5-6 goles .

Na segunda metade as cousas cambiaron e o Abogacía tomou o timó do partido , ainda que seguia por debaixo do marcador , o equipo cullerdense era capaz de reducir as ventaxa , e ter unas sensación de querer gañar o partido. Alba moi concentrada nada fase defensiva e con moito desparparxo na fase ofensiva facíase a lider por momentos, entre ela Irene que fixo un esforzo enorme e Valentiana colleron as rendas do equipo para poder intentar unha remontada épica. Unha pena o lanzamentos fallidos nos ultimos minutos.O cansancio e o ir limite fixo que a Sar ampliara o resultado nos ultimos 5 minutos.

Partidazo moi intenso o vivido na Bombonera de Redondela.

Forza Culle.

SAR Rodavigo A: Helena González(2),Carlota Otero,Iria Fernández,Carlota Veiro(4),Uxía Crespo(6),Ana Reboredo,Ainhoa Iglesias,Silvia Varela(4),Cayetana Barros(1),Candela Martinez(2),Leire González(10).

Bm Culleredo Abogacia Canosa: Aroa Garcia,Carla Muiño(1),Lucia Cortegoso,Aldara Piñeiro(1),Alba Pedreira(2),Irene Rodriguez(7),Valentina Martinez(3),Paula Peteiro(7),leire Barbeito,Nadia Martinez, Uxia Otón,Antía Ferreño,Alicia Perez(1).

Incidencias: Segundo partido de liga da liga de Ouro, disputado na Bombonera de Redondela.