A SOLIDARIDADE DEFENSIVA DALLE UNHA NOVA VICTORIA AO SUTENOR

Novo partido do Sutenor en Almeiras, esta vez enfrontabáse a un aguerrido Carballal, que non deixaría de loitar ata o pitido final.

O culle dende o principio imprimia un ritmo alto , e xa no minuto 10  da primeira parte conseguiu unha ventaxa de 4 goles no marcador.A defensa 3:3 facía moito daño nas líneas de pase do Carballal , isto máis as axudas defensivas oportunas  e a eficacia na portería de Marco facían que o culle ampliara moito a ventaxa no marcador e chergara o descanso cun amplio 18-7.

A segunda parte tería a mesma tónica agás nos primeiros compases onde o Sutenor quedaríase con un e incluso dous  xogadores en pista durante 6 miutos prácticamente seguidos, isto fixo que o Carballal reducira a ventaxa pero ainda así por pouca diferencia xa que o Culle era quen de  conseguir deixar a portería sen gol visitante, grazas o esforzó defensivo e de novo as paradas de Marco, que estivo incomensurable no momento que o equipo máis o necesitaba.Estos minutos de gran esforzó fixo que o Sutenor volvera a coller folgos, e estructurarse en defensa , esta vez cun 5:1 como sistema defensivo.Co paso dos minutos o Culle foi matando o partido a base de esforzó defensivo e accións ofensivas de xogo colectivo.

Nova victoria do Culle que o acerca ainda máis a fase polo titulo a falta de dúas xornadas.

Forza Culle.

BM Culleredo: (18+14): Marco Gonzales,Aarón  Blanco(2), Bruno Pardo(3), Iago  Vazquez, Jaime  Serrano(1)  ,Iván Sánchez(2), Adrián Veira (8), Samuel Seijas (6), Anxo Negreira (3), Alejo Martinez(3), Antón Pérez(2),Josemi Martinez(1)

GLOBAMAR SEALAND CARBALLAL (7+9):Samuel Vizcaya,Nicolas Vila,Anxo Barciela,Laro Garcia(4),Victor Rodriguez, Carlos Barciela, Hugo Carreira,Xoel Malfaz(3),Brais Sil , Xavier Barreiro,Iago Castro (2),Yago Lopez(7)

Parcial cada 5 minutos:4-2/8-4/12-5/15-5/18-7/20-10/22-13/26-16/26-16/32-16

Arbitros:.Pablo Torreiro

Incidencias: 8ª xornada da liga Ouro grupo B , disputado no Pabellón de Almeiras , sen público polas restricciones do protocolo COVID 19.