O RITMO DEFENSIVO DALLE UNHA NOVA VICTORIA O SUTENOR.

Viaxaba o Sutenor a Meaño para xogar contra o útimo clasificado do grupo B da liga de Ouro.

Xa dende o inicio o ritmo estaba marcado polo equipo visitante, cun sistema defensivo 3:3 ben organizado conseguía accións positivas en defensa .No ataque con accións individuais ou colectivas simples  conseguían converter en gol , isto co paso dos minutos fixose unha tónica e como resultado  o equipo visitante coseguía unha ampla renta no marcador que serviría para que todolos xogadore participaran con moitos minutos no xogo.

Na segunda parte o equipo local veuse abaixo ante a pouca efectividade no ataque e a imposibilidade de aumentar o nivel defensivo .

O culle en ataque  non tiña prisa e xogaba  accións  largas de xogo colectivo que terminaban en accións claras de gol .

2 puntos máis para o Sutenor que segue líder en solitario do seu grupo , seguido moi de cerca o Abegondo.

Forza Culle.

Asmubal Meaño (6+2):Fernando Bouzada, Lucas Sanmartin,Adrian Veiga(3),Iker Figueras,Olai Ruiz(4),Jorge Cousido,Diego Martinez,Adrián Gonzalez.

BM Culleredo: (21+19): Marco Gonzales, ,Aarón  Blanco(59, Bruno Pardo(4), Iago  Vazquez(3), Jaime  Serrano(3)  ,Iván Sánchez(4), Adrián Veira (6), Samuel Seijas (4), Anxo Negreira (7), Alejo Martinez(), Antón Pérez(3),Josemi Martinez(0),Mateo Perez(1)

Parcial cada 5 minutos:1-6/1-8/2-11/3-14/4-17/5-19/6-21/6-25/7-29/7-32/8-35/8-40

Arbitros:.Cesar Diaz, Erik Fernandez

Incidencias: 4ª xornada da liga Ouro grupo B , disputado no Pabellón de Candeán Arena.,con limitación de público polas restricciones do protocolo COVID 19.