Debut con victoria no grupo polo titulo

Xogouse o Sabado en Almeiras o 1° partido da segunda fase da liga ( grupo polo titulo ) e visitounos o Acanor Novas Valinox B.
Comenzamos o encontro dominando no marcador(2-0) ainda que por pouco tempo xa que rápidamente o Novas  empataria o encontro e incluso poñeriase por diente. Chegariamos o minuto 25 cos visitantes dous arriba (9-11) , varias defensas boas e saidas rápidas nos permitiron conseguir gol con facilidade e lograr un parcial de 4-0  para irnos o descanso dominando no marcador ( 13-11).
Tras a reanudación non fumos capaces de aproveitar ocasions claras para poder distanciarnos no marcador ( 3 erros de lanzamentos de 7 metros ) e os Rosaleiros o aproveitaron para conseguir a igualada.Ambos equipos estaban mais acertados na defensa que no ataque e chegouse os últimos 5 minutos con empate a 21 goles . Neste treinta final estivemos mais acertados en defensa e provocamos 2 perdas de balón do equipo visitante para convertilos en gol e asi poder acadar a victoria.
Destacar o bo traballo de todo o equipo que despois de tanto tempo sen competir xogaron un partido moi  serio.
BALONMAN CULLEREDO :25( 13 +12)
Antonio , Javi, Miguel (3), Iago Franco(5),Rökkvi, Marcos (2),Fran, Angel (1),Alvaro, Pablo(1),Iago Ferreiro(5),Diego (1),Mario(4),Dario(1) y Aresio(2)

ACANOR NOVAS VALINOX B : 23 (11+12) : Roberto,Alejandro (2)Manuel (1),Carlos (2), Pablo(1),Marcos (2), Jorge , Yago (3), Jorge Vicente (4),Gabriel (6),Adrian (2) y Jorge Martínez

Parcias cada 5 ': 2-1/ 5-5/ 7-7 /8-8/ 9 -11/ 13-11/ DESCANSO /15-12/16-15/17-17/18-18/21-21/25-23. FINAL

Colexiados : Christian García e Pablo Barreiro