DERBI VIBRANTE NO PAVILLÓN DE TARRÍO!

Esta mañán de domingo no municipal de Tarrío, os nosos xuvenís “Bermúdez Ulloa” enfrontáronse ao Balonmán Arteixo, nun partido moi igualado e intenso ata o pitido final.

Os nosos apostaron por unha defensa 6:0, solida e con boas disuasións dos segundos, o que non lle poñía nada fácil as cousas as rivais. As nosas saídas en contraataque directo e en segunda oleada, propiciaban goles rápidos na porteria contraria, pero o noso ataque posicional non estaba del todo acertado, facendo que se perderan numerosos balóns que remataban en goles fáciles dos rivais. Axustamos a defensa e cambiamos a 5.1 onde nos encontrabamos máis cómodos, facendo que ao descanso nos foramos cunha vantaxe de dous goles.

Na segunda parte, a tónica foi semellante, pero o desaproveitamento dunha superioridade numérica de dous xogadores impediunos despegarnos no marcador, o que nos lastrou ata o final.

Merecidas vaciacións de Nadal para estes xuvenís que non deixaron de loitar nunca, cunha intensidade e cunhas ganas dignas de eloxiar.

Seguimos aprendendo e mellorando!

Forza Culle!!!!!!!!!!!!!!!!!

Balonmán Culleredo Bermúdez Ulloa 21-24 Balonmán Arteixo

Parciales:

5'10'15'20'25'30'35'40'45'50'55'60'