Resumo do fin de semana

BENXAMÍN BM5

Xornada de minibalonmán en Abegondo para os nosos equipos benxamíns, que xogaban un total de 6 partidos, no que se percibía a mellora no xogo sin balón que estiveron a traballar ao longo da semana.

ALEVÍN BM5

Bm Culleredo Canosa Abogacía 11-5 Catering Imos Arteixo

Moi bo partido dos nosos alevíns e dos benxamíns convocados, que desmostraban todo o seu potencial.

ALEVÍN BM7

Bm Culleredo Enerxíasolar 11-5 Gestagua Xiria Feminino

Partido perfecto dos nosos rapaces de 1º ano que se impoñían a un bo Xiria.

Bm Cullerdo Enerxíasolar 4-12 Cp Lucense

Partido moi duro para os nosos, que a pesar do seu gran traballo defensivo, se vían superados pola diferenza de tamaño; sumándolle a esto a dificultade de tentar superala defensa cerrada dos lucenses.

INF. FEMININO 2ª DIV.

BM Culleredo Clinica Benestar 20-5 CP Lucense

Vitoria cómoda e con vantaxe dende os primeiros minutos. Un pasiño máis para seguir traballando con ilusión.

INF. MASC. 2ª DIV.

Bm Culleredo Construpereiro 26-32 Bm Camariñas J.J. Chicolino

Partido no que a falta de disciplina e cab-eza fría nos costou unha dura derrota.

INF. MASC. D.H.

Bm Culleredo Sutenor 38-24 BM Porriño

Partido moi serio dos nosos rapaces, destacar a participación de todos os xogadores e a súa disciplina nas funcións realizadas.

CAD. FEMININO 2ª DIV.

A.D. Carballal 23-24 Bm Culleredo Rafergal

Partido moi competitivo dominado polo Carballal na primeira parte, cambiando completamente o partido na segunda parte, tras axustar a nosa defensa.

Bm Culleredo Rafergal 30-8 CP Lucense

Partido sin moitas incidencias e sen que se notase no traballo das nosas o cansancio por xogar dous partidos.

CAD. MASC. 2ª DIV.

Bm Culleredo Serye Ingenieros 27-19 Lucus Comercial Emilio

Bo partido dos nosos que acadaron unha cómoda victoria gracias ás boas combinacións ofensivas e á sólida defensa 6:0.

CAD. MASC. D.H.

Bm Culleredo Indutec 25-25 BM Porriño

Partido de tolos, donde o Porriño malgastaba unha ventaxa de 8 goles, conseguido os nosos igualalo partido co seu gran espíritu de loita.

XUVENIL D.H.

Técnicos 115 Culleredo 29-22 Seis do Nadal

Cómoda victoria dos nosos xuvenís, que a pesar de non mostrar o seu máximo nivel, sendo aínda así moi efectivos en ataque e conseguindo rentas que nos facían rematalo partido con unha maior tranquilidade.

SENIOR

Seis do Nadal 29-32 Bm Culleredo

Desprazamento moi complicado ao que acudíamos con moitas baixas. A pesar de todo, o gran esforzo defensivo realizado permitíanos volver para a casa con 2 puntiños máis. Na seguinte xornada toca enfrontarse en Almeiras ao SAR, 1º clasificado ata o momento, empatado a puntos cos nosos senior.